Σόιμπλε: Οι άλλες χώρες δεν κινδυνεύουν από το τέλος του ελληνικού προγράμματος - iefimerida.gr

Σόιμπλε: Οι άλλες χώρες δεν κινδυνεύουν από το τέλος του ελληνικού προγράμματος

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε προς τους Γερμανούς βουλευτές ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σχετικά με τον αντίκτυπο των εξελίξεων στην ελληνική κρίση.

Σε επιστολή του προς τους βουλευτές, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι θα υπάρχουν περιορισμένες συνέπειες προς τις άλλες χώρες.

«Με την Ελλάδα να έχει τερματίσει τις συζητήσεις, το πρόγραμμα βοήθειας θα τελειώσει τώρα στις 30 Ιουνίου. Οι συνέπειες αυτού στις άλλες χώρες είναι περιορισμένες», ανέφερε ο Σόιμπλε στην επιστολή του, σύμφωνα με το Reuters.

Ακόμη, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι ο αντίκτυπος μίας ελληνικής χρεοκοπίας στο γερμανικό προϋπολογισμό θα εξαπλωθεί σε πολλά χρόνια, ενώ πρόσθεσε ότι οι οικονομικές προκλήσεις που συνδέονται με αυτό δεν θέτουν σε κίνδυνο το στόχο του Βερολίνου για ισορροπημένους προϋπολογισμούς το προσεχές μέλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ