Πακέτο Μιλιβόγεβιτς-Μποτία θέλει η Φενέρ – Οι σκέψεις του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Πακέτο Μιλιβόγεβιτς-Μποτία θέλει η Φενέρ – Οι σκέψεις του Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση έχει πέσει στο τραπέζι από τη Φενέρμπαχτσε, η οποία προσφέρει 5 εκ. Ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση των Μιλιβόγεβιτς και Μποτία ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Ντουρμάζ.

Ο Βίτορ Περέιρα από την ημέρα που ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της Φενέρ, κινείται σε γνωστά «νερά» όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν. Η τελευταία κρούση μετά την υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου, φαίνεται να έγινε απευθείας στον Ολυμπιακό για την απόκτηση των Μιλιβόγεβιτς-Μποτία ενώ στις συζητήσεις έπεσε και το όνομα του Ντουρμάζ αλλά και του επιθετικού των Τούρκων Εμενίκε, ως αντάλλαγμα για τις μεταγραφές.

Οι ερυθρόλευκοι αν και αρχικά ζήτησαν ένα ποσό κοντά στα 8 εκ. Ευρώ, φαίνεται να συζητούν την πρόταση των Τούρκων, η οποία δεν ξεπέρασε τα 5 εκ. Ενώ αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι προ λίγων ημερών μόνο, ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε την οψιόν του Μιλιβόγεβιτς, πληρώνοντας στην Αντερλεχτ 2.3 εκ.

Οι πολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν

Τα νέα δεδομένα πάντως που ισχύουν στο τραπεζικό και οικονομικό σύστημα της χώρας από το πρωί της Δευτέρας είναι λογικό να επηρεάζουν τις όποιες κινήσεις έχουν στο μυαλό τους οι διοικούντες τον Ολυμπιακό. Τόσο για τους παίκτες που πρόκειται να έρθουν όσο και για τους ποδοσφαιριστές των οποίων την παραχώρηση συζητά με άλλους συλλόγους, αναμένεται να υπάρξει μια επαναπροσέγγιση τις επόμενες ώρες, ανάλογα φυσικά και με το τι θα συμβεί στο πολιτικό σκηνικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός μεταγραφές Φενέρμπαχτσέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ