Στον Περισσό η Γεννηματά -Συνάντηση με Κουτσούμπα - iefimerida.gr

Στον Περισσό η Γεννηματά -Συνάντηση με Κουτσούμπα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν μέσω των δραματικών εξελίξεων για τη χώρα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά έπειτα από δικό της αίτημα, θα μεταβεί στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, προκειμένου να συναντηθεί με τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί.

Επίσης χθες, η κα Γεννηματά συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, στα γραφεία της Νεάς Δημοκρατίας στη Βουλή.

Η συνάντηση διήρκησε 50 λεπτά, αλλά και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί δεν έκαναν δηλώσεις μετά το πέρας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς επισήμανε την ανάγκη να διατηρηθεί αταλάντευτα η πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη, ενώ από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέμεινε ότι δεν πρέπει να επικρατήσει διχαστικό και πολωτικό κλίμα στην κοινωνία.

Επίσης, τη συνάντηση απασχόλησε και το θέμα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που προωθεί η κυβέρνηση για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος.

Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών των δύο πολιτικών αρχηγών για τη συστράτευση των πολιτικών εκείνων δυνάμεων που επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ