Ο Λιου είχε μιλήσει με τον Τσίπρα για κλειστές τράπεζες και έλεγχο κεφαλαίων - iefimerida.gr

Ο Λιου είχε μιλήσει με τον Τσίπρα για κλειστές τράπεζες και έλεγχο κεφαλαίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια αποκάλυψη προέβη ο ανταποκριτής στην Ουάσινγκτον, Μιχάλης, Ιγνατίου, σημειώνοντας ότι ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών ήταν σε επαφή με τον Ελληνα πρωθυπουργό και είχαν μιλήσει εδώ και καιρό για τις δραματικές εξελίξεις στις τράπεζες.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου, μιλώντας, στο Mega, ανέφερε ότι πηγές του Αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, μέσω email, ανέφεραν ότι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του υπουργείου είχαν συχνή επικοινωνία στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης.

Από το Αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών διαρρέεται ότι «Ο Τζακ Λιού συνομίλησε αρκετές φορές με τον Αλέξη Τσίπρα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών ζήτησε από την Ελλάδα να συνεργαστεί στενά με τους διεθνείς εταίρους της σχετικά με τον προγραμματισμό τραπεζικής αργίας και ελέγχου κεφαλαίων όπως απαιτείται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ