Η Ζυγούλη μιλά για την κρίση που πέρασε η σχέση της με τον Σάκη Ρουβά - iefimerida.gr

Η Ζυγούλη μιλά για την κρίση που πέρασε η σχέση της με τον Σάκη Ρουβά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αψεγάδιαστο μετά από τρεις γέννες κορμί της αναδεικνύει σε μια νέα φωτογράφιση η Κάτια Ζυγούλη, μια φωτογράφιση που συνοδεύεται με μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μιλώντας στο instyle, η Κάτια Ζυγούλη μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να μιλήσει και για τις περιόδους κρίσης που πέρασε στη σχέση της με τον σύντροφό της Σάκη Ρουβά οι οποίες είχαν ενταθεί μετά την απόκτηση των παιδιών. «Η μεγαλύτερη αλλαγή ήρθε μαζί με το πρώτο παιδί, γιατί εκεί αλλάζουν όλα. Δεν είναι εύκολο κι επειδή εγώ αφιερώθηκα στη μητρότητα, ίσως σε υπερβολικό βαθμό, κάπου έχασα τις ισορροπίες μου. Ευτυχώς βγήκαμε νικητές σε αυτή τη διαδρομή. Στο δεύτερο παιδί ξέραμε τι να περιμένουμε. Στο τρίτο, όταν υπήρχε ένταση μεταξύ μας, κοιταζόμασταν και λέγαμε “περνάμε κρίση, ΟΚ”. Αφήναμε να το συζητήσουμε μια άλλη στιγμή, δεν εμπλεκόμασταν σε διαμάχες, γιατί ξέραμε πλέον πως ήταν μια ανισορροπία ενέργειας και, αν το πιέζαμε εκείνη τη στιγμή, δεν θα υπήρχε συνεννόηση», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ζυγούλη μιλά για την κρίση που πέρασε η σχέση της με τον Σάκη Ρουβά | iefimerida.gr 0
Η Ζυγούλη μιλά για την κρίση που πέρασε η σχέση της με τον Σάκη Ρουβά | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ