«Φόρτσα Γκόμενα» το νέο κόμμα του Μπερλουσκόνι - iefimerida.gr

«Φόρτσα Γκόμενα» το νέο κόμμα του Μπερλουσκόνι

φόρτσα γκόμενα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tον τελευταίο καιρό ο πρωθυπουργός της Ιταλίας απασχολεί την επικαιρότητα περισσότερο με τις ερωτικές του ενασχολήσεις παρά με την πολιτική που ακολουθεί ως ηγέτης. Αντιλαμβανόμενος τα δυνατά του σημεία δήλωσε πως θα μετονομάσει το κόμμα του σε «forza gnocca», δηλαδή, «φόρτσα γκόμενα».

Όταν τελείωσε η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της Ιταλίας, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε αστειευόμενος πως θα αλλάξει την ονομασία του Κόμματος της Ελευθερίας και πως είναι δεκτές οι οποιεσδήποτε προτάσεις. Στο τέλος κατέληξε στο «φόρτσα γκόμενα» θεωρώντας πως η συγκεκριμένη ονομασία θα έχει μεγαλύτερη απήχηση.

Οι γυναίκες του Δημοκρατικού Κόμματος αγανάκτησαν και χαρακτήρισαν τα αστεία του πρωθυπουργού χυδαία και προσβλητικά. Αντιθέτως, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος δεν φαίνεται να διαφωνεί λέγοντας πως το «φόρτσα γκόμενα» είναι το μοναδικό οργανωμένο κόμμα του πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ