Η Πάρις Χίλτον ουρλιάζει σε έξαλλη κατάσταση: Τρομακτική φάρσα, της είπαν ότι πέφτει το αεροπλάνο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Πάρις Χίλτον ουρλιάζει σε έξαλλη κατάσταση: Τρομακτική φάρσα, της είπαν ότι πέφτει το αεροπλάνο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουμε δει φάρσες και φάρσες στην τηλεόραση, αλλά η πρόφατη που σκάρωσε αιγυπτιακό τηλεοπτικό σόου στην διάσημη κληρονόμο Πάρις Χίλτον πραγματικά ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος ηθοποιός Ραμέζ Γκαλάλ, στα πλαίσια της εκπομπής «Ramez in Control» πρότεινε στην Πάρις Χίλτον να την κάνει μία εναέρια ξενάγηση πάνω από την πόλη και στη συνέχεια, την έπεισε ότι το αεροπλάνο στο οποίο βρίσκονται χάλασε και θα σκοτωθούν σε αεροπορικό ατύχημα.

Στο αεροπλάνο όπως ήταν φυσικό επικράτησε πανικός, με τη διάσημη κληρονόμο να κλαίει και να ουρλιάζει σε έξαλλη κατάσταση.

Μόλις επιτέλους έφτασαν στο έδαφος, ο Γκαλάλ έβγαλε τα γυαλιά του και γελώντας της είπε ότι επρόκειτο για φάρσα, ωστόσο η Πάρις που ακόμα έτρεμε και έκλαιγε, χρειάστηκε λίγη ώρα για να το συνειδητοποιήσει.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ