Παππάς: Επιδιώκουμε μια βιώσιμη λύση - iefimerida.gr

Παππάς: Επιδιώκουμε μια βιώσιμη λύση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Παππάς μετά τον Σταύρο Θεοδωράκη ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και μίλησε για το δημοψήφισμα, καθώς και για την συμφωνία που επιδιώκει η ελληνική κυβέρνηση.

Ο υπουργός Επικρατείας μεταξύ άλλων είπε απόψε «Κύριε Θεοδωράκη, είχατε σχέση και με κόμματα και με το κράτος, και με την ΕΡΤ, μην τα ξεχνάμε. Θα πρέπει να έχουμε συναίσθηση των στιγμών.

Το πρόβλημα δεν είναι κάποιοι ήλπιζαν ή μεθόδευαν αλλαγή κυβέρνησης στην Ελλάδα.

Μου προξενεί εντύπωση για ενδιάμεσα κείμενα και όχι για τα τελεσίγραφα που μας έδωσαν. Μην περιτυλίγουμε την συζήτηση με το νόμισμα. Σαφές το τελεσίγραφο των δανειστών προς την κυβέρνηση.

Επιδιώξουμε μια συμφωνία βιώσιμη. Οχι να έρθει πάλι ύφεση που θα εκτινάξει το χρέος που θα μας φέρει εκτός Ευρωζώνης.

Οποιος λέει ναι, λέει ναι σε φόρους, σε αύξηση προκαταβολή 100% φόρων, ναι στην κατάργηση επιδότησης σε αγρότες. Λέει ναι στη μείωση τιμής σε γεννόσημα φάρμακα. Λέει ναι στην κατάργηση προτεινόμενης εισφοράς στις επιχειρήσεις με μεγάλα εισοδήματα. Μην τροφοδοτούμε τα ακραία σενάρια - Η κυβέρνηση θέλει μία βιώσιμη λύση που θα μας βγάλει από την κρίση. Η είσπραξη χρημάτων από τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες δεν είναι λιτότητα - Πόσο ευρωπαϊκό μπορεί να είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο; - Το "ναιι" δεν είναι "ναι" στην Ευρώπη, αλλά "ναι" στα μνημόνια και στη λιτότητα».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παππάς Βουλή δημοσψηφισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ