Θεοδωράκης κατά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχετε ζήσει ποτέ από τη δουλειά σας» - iefimerida.gr

Θεοδωράκης κατά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχετε ζήσει ποτέ από τη δουλειά σας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή μετά τις δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη περί κομματικών υπαλλήλων.

Εντονη αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο επικεφαλής του Ποταμιού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, είπε απευθυνόμενους προς τα έδρανα όπου κάθονται οι βουλευτές της κυβέρνησης «Δεν έχετε ζήσει ποτέ από τη δουλειά σας».

«Ολες οι κινήσεις της κυβέρνησης μαρτυρούν ότι το μόνο που σαν ενδιαφέρει είναι το κόμμα και η παρέα σας. Δεν διαπραγματευτήκατε στην Ευρώπη. Πήγατε χωρίς χαρτιά, προτάσεις και σχέδιο. Μια σχολική εκδρομή κάνατε» ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τα χρήματα που θα χάσει η Ελλάδα.

«41 δισ. θα χάσουμε μέχρι το 2020. Φοβάμαι ότι ουδόλως ενδιαφέρουν όλα όσα σας επισημαίνω, γιατί δεν ζούσατε ποτέ από την εργασία σας, τα χέρια σας.Κύριοι της κυβέρνησης δεν ζούσατε ποτέ από την εργασία και τα χέρια σας, ζούσατε πάντα από τη μισθοδοσία του κόμματος». Τελειώνοντας την παραπάνω φράση, ξέσπασαν έντονες διαμαρτυρίες από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με την ομιλία του επικαφελής του Ποταμιού να διακόπτεται για αρκετά λεπτά και να λέει «Εάν η Βουλή είναι δική σας να φύγουμε όλοι. Δεν μπορείτε να βρίζεται όμως μέσω των πληρωμένων κοντυλοφόρων σας».

Αφού διευκρίνισε ότι οι επικριτικές δηλώσεις του προς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορούν όλους συνέχισε λέγοντας «Ήσασταν κομματικοί υπάλληλοι που φιλοδοξούσατε να γίνεται κυβερνητικοί υπάλληλοι».

Τέλος, καταλήγοντας ο κ.Θεοδωράκης τόνισε: «Το ερώτημα που υπάρχει είναι ποιος προστατεύει την Ελλάδα από τα μεσάνυχτα της Τρίτης και μετά; Να αποσύρεται το δημοψήφισμα προς τις προτάσεις των Θεσμών και να θέσετε σε δημοψήφισμα τη δική σας πρόταση.Πολιτική δεν είναι το ΟΧΙ είναι να παλεύεις για το ΝΑΙ. Η Ελλάδα έχει προορισμό να ζήσει... και θα ζήσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοδωράκης επίθεση ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ