Οριστικό: Τέλος ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Οριστικό: Τέλος ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκαρπη ήταν η τετράωρη συνάντηση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου με τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος αποχαιρέτησε τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο διεθνής γκαρντ ξεκαθάρισε ότι «Δεν ήταν οικονομικό το θέμα» και έτσι έπειτα από δύο θητείες, συνολικά έξι χρόνια στο λιμάνι, κι έχοντας γευτεί τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του, αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό.

Η συνάντηση είχε διάρκεια τέσσερις ώρες ενώ εκτός από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο εκεί ήταν και ο Γιώργος Σκινδήλιας. Αυτό που μετέφερε ο Έλληνας άσος ήταν ότι επιζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και διευκρίνισε ξανά ότι δεν ήταν οικονομικό το ζήτημα. Αλλωστε οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία όμως έπεσε στο κενό.

Πλέον θεωρείτα δεδομένο ότι ο Σλούκας θα υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε, η οποία του προσφέρει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με συνολικές απολαβές 3 εκ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ