Στην ΑΕΚ μέχρι το 2017 ο Αρθο - «Πολεμιστής της ΑΕΚ για τον τίτλο» - iefimerida.gr

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2017 ο Αρθο - «Πολεμιστής της ΑΕΚ για τον τίτλο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Θέσαρ Αρθο μέχρι το 2017 και ο ίδιος έδειξε έτοιμος να ξεκινήσει... μάχες με τα «κιτρινόμαυρα».

Ο ίδιος ο Ισπανός στόπερ το λέει. «Θα πολεμήσω για το πρωτάθλημα» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Άρθο, στους «καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα» όπως ο ίδιος χαρακτήρισε αυτούς της ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με ιστορία. Μια πολύ μεγάλη ομάδα και αυτό το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή που έρχεσαι εδώ. Έχει μεγάλες διαφορές απ’ όλες τις ομάδες που ήμουν πριν. Έχω μάθει πράγματα για την ΑΕΚ. Εχω ακούσει πως έχει τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα. Αυτό βεβαίως δημιουργεί μια πίεση. Αλλά αυτό είναι λογικό να υπάρχει στις μεγάλες ομάδες».

- Προφανώς είχες και άλλες προτάσεις, ο λόγος που προτίμησες την ΑΕΚ;

«Ο βασικός λόγος που ήρθα, είναι για να παλέψω για να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Κάτι που δεν είχα την ευκαιρία να κάνω στις προηγούμενες ομάδες μου. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα διεκδικεί το πρωτάθλημα και αυτό είναι που με έκανε να έρθω. Θέλω να έχω αυτή την ευκαιρία».

- Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου;

«Δεν θέλω να μιλήσω εγώ για τον εαυτό μου. Θα με δει ο κόσμος στο γήπεδο και θα με κρίνει. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως θέλω πάντα να κερδίζω».

- Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ΑΕΚ;

«Θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο και θα πολεμήσω και εγώ, προκειμένου η ΑΕΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2017 ο Αρθο - «Πολεμιστής της ΑΕΚ για τον τίτλο» | iefimerida.gr 0

Λίγο μετά τις 13:30 βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό Θέσαρ Αρθο Αμπόστα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.

Ο Θέσαρ Αρθο γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 1986 στην ισπανική πόλη Βιγιαρεάλ και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομώνυμη ομάδα (2002-2008) Συνέχισε στις Ουέλβα (2006-07, 2008-09) Μούρθια (2007-08) Βαγιαδολίδ (2009-11) Γάνδη (2011-13) Σαραγόσα (2014) και τελευταίος σταθμός του τη σεζόν 2014-15 ήταν στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Στο Ισραήλ αγωνίστηκε σε 30 επίσημους αγώνες (27 στο Πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) και αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος στις ψηφοφορίες δημοσιογράφων και φιλάθλων.
Ο νέος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έχει αγωνιστεί με τις Εθνικές Ομάδες της Παίδων, Νέων και Ελπίδων της Ισπανίας».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Θεσαρ αρθο ΠΑΕ ανακοίνωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ