Ποιοτική έρευνα της ΝΔ: κατρακυλά το ΠΑΣΟΚ, αντέχει ο Γιώργος - iefimerida.gr

Ποιοτική έρευνα της ΝΔ: κατρακυλά το ΠΑΣΟΚ, αντέχει ο Γιώργος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΠΑΣΟΚ κατρακυλά στις δημοσκοπήσεις αλλά ο Παπανδρέου ακόμα αντέχει. Αυτό είναι το συμπέρασμα εμπιστευτικής ποιοτικής μέτρησης που έχει στα χέρια της εδώ και μέρες η ΝΔ και αυτό ίσως εξηγεί την απροθυμία που δείχνει η αξιωματική αντιπολίτευση για να ζητήσει εκλογές.

«Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι απο τον πρωθυπουργό αλλά θα του δίναμε δεύτερη ευκαιρία. ΄Όχι γιατί ελπίζουμε σε κάτι εντυπωσιακό, αλλά γιατί βλέπουμε ότι τρέχει και το παλεύει» απάντησαν οι πολίτες στους ερευνητές μεταφέροντας την εντύπωση που έχουν για την εικόνα του Παπανδρέου.

Η ίδια δημοσκόπηση δείχνει ότι η εικόνα του Αντώνη Σαμαρά είναι στα μάτια της κοινής γνώμης κατα πολύ ισχυρότερη του κόμματος.Οι πολίτες θεωρούν ότι αποτελούν βαρίδια για τη ΝΔ «το παρελθόν της και τα στελέχη της» .Έτσι ίσως εμηνεύονται οι όλο και πιό σαφείς αποστάσεις που παίρνει απο την περίοδο Καραμανλή ο Πρόεδρος της ΝΔ αλλά και οι τομεάρχες του κόμματος.

Η ίδια έρευνα δείχνει ότι η εικόνα Καρατζαφέρη στην κοινή γνώμη δεν είναι τόσο καλή όσο φαίνεται και πως παρουσιάζει ρωγμές εξαιτίας της συχνής μεταβολής των θέσεων που διατυπώνει. Γι' αυτό και τα κέρδη του στις τελευταίες δημοσκοπήσεις θεωρούνται εξαιρετικά επισφαλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ