Αρωμα τρομοκρατίας «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τη ληστεία στην τράπεζα στο «Σωτηρία» - iefimerida.gr

Αρωμα τρομοκρατίας «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τη ληστεία στην τράπεζα στο «Σωτηρία»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και αρχικά αυτή η εκδοχή φάνταζε απομακρυσμένη, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ αναλύοντας το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα της τράπεζας που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία», δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο πίσω από την ένοπλη ληστεία που έγινε χθες νωρίς το πρωί να κρύβεται η Πόλα Ρούπα.

«Αν δεν πρόκειται για κάποια που “αντέγραψε” τη μεθοδολογία, ύποπτες είναι η Πόλα Ρούπα, η γυναίκα της “ΟΛΑ” και των “Διστομιτών” ή τουλάχιστον κάποια γυναίκα που κινείται στην ποινική νεοτρομοκρατία», δηλώνει υψηλόβαθμος αξιωματικός της Αστυνομίας στον Ελεύθερο Τύπο που στο ρεπορτάζ του τονίζει ότι ανεξάρτητα αν οι ενδείξεις συμμετοχής της στη ληστεία συμπληρωθούν με στοιχεία, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να έχει βρει καταφύγιο στην Αττική.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ερευνάται ακόμη αν πρόκειται για τη γυναίκα της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών» και των «ληστών του Διστόμου με τα μαύρα» που έχει συμμετάσχει σε τουλάχιστον δύο ληστείες (Γαλατά Τροιζηνίας και Σπέτσες) και δύο τρομοκρατικές επιθέσεις (γραφεία ΝΔ και πρεσβεία Ισραήλ), αν και δεν φαίνεται να ταιριάζουν αρκετά τα ηλικιακά χαρακτηριστικά, καθώς εκείνη φαίνεται να είναι μικρότερης ηλικίας από αυτή της χθεσινής ληστείας.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν συνεργός ή συνεργοί στη ληστεία να ήταν ασύλληπτα μέλη των «ληστών του Διστόμου με τα μαύρα», όπως οι Γιώργος Πετρακάκος, ο Μάριος Σεΐσίδης κ.ά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πόλα Ρούπα ληστεία σωτηρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ