Σε τέλεια φόρμα η 57χρονη Σάρον Στόουν – Φορά ρούχα εικοσάρας [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε τέλεια φόρμα η 57χρονη Σάρον Στόουν – Φορά ρούχα εικοσάρας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τέλεια φόρμα βρίσκεται παρά τα 57 της χρόνια η Σάρον Στόουν για αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη που φοράει ρούχα που μόνο μια εικοσάρα θα τολμούσε.

Σε τέλεια φόρμα η 57χρονη Σάρον Στόουν – Φορά ρούχα εικοσάρας [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ο φακός «συνέλαβε» τη διάσημη ηθοποιό να φορά στενό κίτρινο παντελόνι που αναδείκνυε τη σιλουέτα της και τόνιζε εκπληκτικά τα πόδια της. Σύμφωνα με όσα γράφει η Daily Mail η ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα ότι το γεγονός ότι έμεινε ανύπαντρη μετά το διαζύγιο της, ήταν γιατί πέρασε «χάλια» κατά τη διάρκεια του γάμου της. «Δεν με κοίταζε, δε μου μίλαγε, απλά δε με έβλεπε» δήλωσε σε συνέντευξή της μιλώντας για τον πρώην άνδρα της Φιλ Μπρονστάιν.

Σε τέλεια φόρμα η 57χρονη Σάρον Στόουν – Φορά ρούχα εικοσάρας [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Η δικαστική διαμάχη που ακολούθησε το διαζύγιο τους ήταν εξίσου επώδυνη. Το ζευγάρι ήταν στα δικαστήρια για την κηδεμονία του υιοθετημένου γιου τους Ρόαν που είναι σήμερα 15 ετών. Μετά από το διαζύγιο που πήρε το 2003 η Στόουν υιοθέτησε άλλα δυο αγόρια τον 10χρονο Laird και τον 9χρονο Quinn.

Σε τέλεια φόρμα η 57χρονη Σάρον Στόουν – Φορά ρούχα εικοσάρας [εικόνες]  | iefimerida.gr 2


Μετά τον Μπρονστάιν έγινε γνωστή στον Τύπο μόνο μια σχέση της αυτή με το μοντέλο Martin Mica με τον οποίο χώρισε το 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάρον Στόουν κορμάρα σιλουέτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ