Πρόκριση για τη Χιλή με χειρονομίες, ξύλο και αποβολές κόντρα στην Ουρουγουάη [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρόκριση για τη Χιλή με χειρονομίες, ξύλο και αποβολές κόντρα στην Ουρουγουάη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα προκρίθηκε η Χιλή, η οποία επικράτησε 1-0 της Ουρουγουάης έπειτα από γκολ που σημείωσε ο Ισλα στο 81ο λεπτό. Αποβλήθηκαν Καβάνι και Φουτσίλε για τους Ουρουγουανούς.

Το παιχνίδι είχε σταθερά μια εικόνα από το πρώτο λεπτό. Η Χιλή στην επίθεση, η Ουρουγουάη στην άμυνα. Οσο και αν προσπαθούσαν οι διοργανωτές να βρουν ένα κενό δεν μπορούσαν αφού οι Ουρουγουανοί αμύνονταν μαζικά δίχως να απειλούν. Πολλά τα σουτ που δοκίμασαν οι Χιλιανοί, οι οποίοι ήταν κινητικοί αλλά δυσκολεύονταν να πλησιάσουν την εστία του Μουσλέρα.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν όταν στο 63'ο Καβάνι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για απόπειρα να χτυπήσει τον Χάρα. Ο άσος της Χιλής, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έκανε μια άσεμνη χειρονομία στον «Ματαντόρ», ο οποίος δεν συγκράτησε τα νεύρα του και επιχείρησε να χτυπήσει τον αντίπαλό του. Ο διαιτητής είδε μόνο την τελευταία κίνηση και όχι τη χειρονομία του Χάρα, ο οποίος συνέχισε κανονικά στο παιχνίδι. Τελικά η Χιλή βρήκε λύση 18 λεπτά μετά. Ο Βαλδίβια τροφοδότησε τον Ισλα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μουσλέρα διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 ενώ στο τελευταίο λεπτό δημιουργήθηκαν ξανά νεύρα μετά την αποβολή του Φουτσίλε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χιλή Ουρουγουάη Κόπα Αμέρικα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ