Φρικτή φάρσα: Εξτρεμιστές απήγαγαν ποδοσφαιριστή και τον πήγαν για εκτέλεση [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Φρικτή φάρσα: Εξτρεμιστές απήγαγαν ποδοσφαιριστή και τον πήγαν για εκτέλεση [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φάρσα αρκετές φορές μπορεί να ξεφύγει από τα όρια του αστείου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, η «πλάκα» που έγινε σε Αλγερινό ποδοσφαιριστή αγγίζει τα όρια του ανεπίτρεπτου.

Την ώρα που εκτελέσεις πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση, την ώρα που το Ισλαμικό Κράτος εξαντλεί την χυδαία... εφευρετικότητα του στις δολοφονίες ομήρων, μια τέτοιου είδους φάρσα είναι επιεικώς απαράδεκτη.

Την ώρα που ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Madjid Bougherra έπινε τον καφέ του σε μαγαζί της Αλγερίας, ηθοποιοί που υποδύονταν τους εξτρεμιστές ξαφνικά σηκώθηκαν από τις θέσεις τους, έβγαλαν τα όπλα τους και τον ακινητοποίησαν. Στο μαγαζί επικράτησε πανικός, οι υπόλοιποι πελάτες αφέθηκαν ελεύθεροι, και ο διεθνής ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε ως όμηρος σε ένα αμάξι που τον περίμενε.

Φρικτή φάρσα: Εξτρεμιστές απήγαγαν ποδοσφαιριστή και τον πήγαν για εκτέλεση [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Φρικτή φάρσα: Εξτρεμιστές απήγαγαν ποδοσφαιριστή και τον πήγαν για εκτέλεση [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Αφού του έκλεισαν τα μάτια, τον οδήγησαν σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία στην έρημο, όπου και του ανακοίνωσαν πως θα τον εκτελέσουν. Τον ανάγκασαν να γονατίσει στην άμμο, υπό τις απειλές πως θα τον αποκεφαλίσουν ή θα τον πυροβολήσουν. Λίγο πριν ο Madjid Bougherra αποδεχτεί την μοίρα του, του ανακοινώθηκε πως όλο αυτό που έζησε ήταν απλώς μια φάρσα. Αυτός αφού γέλασε, κυνήγησε τον φίλο του, που οργάνωσε την φάρσα, για να τον ρίξει στην άμμο.

Ολη η φάρσα βιντεοσκοπήθηκε για να προβληθεί στην εκπομπή της αλγερινής τηλεόρασης, Camera Cache, η οποία πλέον βρίσκεται ύπο την συνεχή απειλή τρομοκρατών και εξτρεμιστών.

Δείτε το βίντεο με την φρικτή φάρσα στον Αλγερινό ποδοσφαιριστή:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ