Ο Πάγκαλος διαψεύδει ότι μίλησε κατά του Βενιζέλου - iefimerida.gr

Ο Πάγκαλος διαψεύδει ότι μίλησε κατά του Βενιζέλου

Θεόδωρος Πάγκαλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαψεύδει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος πως παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Informer» που κυκλοφορεί σήμερα.Στο δημοσίευμα που αν αληθεύει θα ανάψει φωτιές στην κυβέρνηση, γράφεται ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο πως τα έχει κάνει θάλασσα και έχει κάνει πολλά λάθη στην οικονομία. «Δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που είχαν πολλοί.», φέρεται να είπε. Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό ο κ.Πάγκαλος ασκεί ήπια κριτική στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου λέγοντας πως «κάνει ό,τι μπορεί».

Για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, όπως γράφεται στο «Informer» υποστηρίζει ότι η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν μπορούν να ανέβουν στην ιεραρχία, ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Χρήστος Παπουτσής δεν δείχνουν ικανοί να εκφράσουν το σύγχρονο ΠΑΣΟΚ, ο Δημήτρης Ρέππας κινείται εντός του Προεδρικού μπλοκ και δηλώνει ότι παρουσιάζουν ενδιαφέρον οι Γιάννης Ραγκούσης και Ανδρέας Λοβέρδος. Με τον Ραγκούση όμως είναι καχύποπτος και για τον Λοβέρδο δεν έχει πεισθεί ότι πρέπει να είναι ο εκλεκτός.

Ο κ. Πάγκαλος πάντως διέψευσε ότι έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος δήλωσε ότι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του είπε πως δεν γνωρίζει το περιοδικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ