Είπε το «ναι» ο Ολσεν στον ΠΑΟΚ - Δίμετρος γίγαντας ο Σουηδός τερματοφύλακας - iefimerida.gr

Είπε το «ναι» ο Ολσεν στον ΠΑΟΚ - Δίμετρος γίγαντας ο Σουηδός τερματοφύλακας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις παίκτες ζήτησε ο Ιγκόρ Τούντορ από τον Φρανκ Αρνεσεν σε πρώτο χρόνο και ο Δανός αθλητικός διευθυντής, εκπλήρωσε ήδη την πρώτη επιθυμία του Κροάτη νέου τεχνικού στον ΠΑΟΚ.

Ο Ρόμπιν Ολσεν θα πρέπει να θεωρείται ο νέος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ καθώς έδωσε τα χέρια με τον Αρνεσεν και πλέον απομένει το τυπικό ποσό που θα εισπράξει η Μάλμε για την αποδέσμευσή του. Ο ύψους 1,98 μ. τερματοφύλακας είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους Σουηδούς, οι οποίοι κινδύνευαν να τον χάσουν χωρίς να πάρουν ούτε ένα ευρώ, οπότε θεωρείται δεδομένο ότι το κόστος της μεταγραφής δεν θα είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Ο Ολσεν δεν αποκλείεται μάλιστα να παρουσιαστεί και επίσημα την Πέμπτη ενώ από αυτό θα εξαρτηθεί και αν θα δώσει το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή. Από εκεί και πέρα, ο Τούντορ έχει ζητήσει από τον Αρνεσεν την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου και ενός επιθετικού ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από τον Στέφανο Αθανασιάδη, τον οποίο παρακολουθεί τις τελευταίες ώρες η Λέστερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρομπιν ολσεν ΠΑΟΚ τερματοφύλακας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ