Πρωτοσέλιδο στην Πορτογαλία ο Ομάρ για την Μπενφίκα - Το συζητά ο Ολυμπιακός [εικόνα] - iefimerida.gr

Πρωτοσέλιδο στην Πορτογαλία ο Ομάρ για την Μπενφίκα - Το συζητά ο Ολυμπιακός [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτο στόχο της Μπενφίκα για τη θέση του δεξιού μπακ αποτελεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σύμφωνα με την εφημερίδα «Record», η οποία μάλιστα αφιέρωσε το σημερινό της πρωτοσέλιδο στον Νορβηγό αμυντικό.

Οι προσπάθειες των Πορτογάλων να πείσουν τον Μάξι Περέιρα να υπογράψει νέο συμβόλαιο δείχνουν να πέφτουν στο κενό και οι άνθρωποι της Μπενφίκα αρχίζουν να κοιτούν άλλους στόχους προκειμένου να καλύψουν άμεσα τη θέση. Οπως δημοσιεύει η «Record», ο 22χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται πρώτο όνομα στη λίστα των «αετών» και δεν αποκλείεται μετά τους Φέισα και Σάμαρη να γίνει ο 3ος παίκτης του Ολυμπιακού που θα μπει στο αεροπλάνο για να συνεχίσει την καριέρα του στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας. Ο παίκτης βέβαια δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν δείχνει αρνητικός φυσικά σε προτάσεις που φτάνουν από το εξωτερικό για παίκτες του όμως πιο πιθανό είναι να ακολουθήσει στην περίπτωσή του το παράδειγμα του Μαζουακού, τον οποίο «έδεσε» με πιο καλό συμβόλαιο όταν άρχισε το όνομά του να «παίζει» στο ρεπορτάζ μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης.

Πρωτοσέλιδο στην Πορτογαλία ο Ομάρ για την Μπενφίκα - Το συζητά ο Ολυμπιακός [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ