Bloomberg: Το Grexit δεν «πουλάει» πια - Υπερ της παραμονής στο ευρώ τα στοιχήματα - iefimerida.gr

Bloomberg: Το Grexit δεν «πουλάει» πια - Υπερ της παραμονής στο ευρώ τα στοιχήματα

(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θετικό κλίμα για παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ – τουλάχιστον το 2015 - πιστοποιούν οι εταιρείες στοιχημάτων οι οποίες δείχνουν αισιόδοξες για την επισφράγιση της συμφωνίας.

Σύμφωνα με τον Bloomberg, η εταιρεία στοιχημάτων Betfair Group Plc εκτιμά τις πιθανότητες να μην υπάρξει Grexit σε 1/14, εν αντιθέσει με το απαισιόδοξο 1/5 που υπήρχε μόλις την περασμένη Δευτέρα. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος ποντάρει 14 ευρώ κερδίζει 1 ευρώ. Αυτό, σύμφωνα με την εταιρεία, δείχνει ότι οι πιθανότητες να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ, είναι στο 93%.

«Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι οι η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη τουλάχιστον για το 2015» επισημαίνει η εκπρόσωπος της εταιρείας στοιχημάτων.
«Οι παίκτες, έχουν ξεκάθαρα καταλήξει ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρωζώνη τουλάχιστον για φέτος» είπε η εκπρόσωπος της λονδρέζικης εταιρείας στοιχημάτων.

Bloomberg: Το Grexit δεν «πουλάει» πια - Υπερ της παραμονής στο ευρώ τα στοιχήματα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bloomberg στοιχήματα Ελλάδα ευρώ παραμονής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ