Καλοκαιρινές βραδιές και τα τηγάνια βγαίνουν στην πλατεία!
Για τις Πέμπτες του Ιουνίου η executive chef και ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Cosca, Ειρήνη Καβαλλάρη, μαγειρεύει, δημιουργεί και σας μαθαίνει τα μυστικά για ένα γευστικό και απολαυστικό risotto.
Το project Risotto στον κήπο του Cosca
Ενας μαγευτικός κήπος της Αθήνας, κρυμμένος σε μία όμορφη γειτονιά στο Κουκάκι μετατρέπεται σε στέκι βγαλμένο από τον ιταλικό Νότο. Το project Risotto στον κήπο του Cosca θα σας ταξιδέψει σε ξεχωριστούς γαστρονομικούς προορισμούς και θα σας μυήσει στα μυστικά του απαιτητικού αυτού πιάτου.
Τέσσερα ιταλικά ριζότο:
- Risotto porcini (με πορτσίνι και τρούφα),
- Risotto gamberi (με γαριδες και μύδια),
- Risotto asparaghi (με σπαράγγια και παντσέτα)
- Risotto delle verdure (με λαχανικά)
Τα πιάτα θα ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια σας. Εσείς ρωτάτε τη chef, εκείνη θα απαντά, θα εξηγεί, ενώ θα φροντίζει για τη μέγιστη γευστική σας ικανοποίηση.
Και φυσικά μην παραβλέψετε να δοκιμάσετε από τον υπόλοιπο κατάλογο του ή τα πιάτα ημέρας. Το χειροποίητο tortellοne Aragosta με γέμιση από αστακό και σάλτσα σαφράν ,ακούγοντας παράλληλα το "città vuota" της Mina μαζί με ένα δροσερό αεράκι που κατέβαζε η πλατεία Φιλοπάππου μας έφερε λίγο πιο κοντά στο πολυπόθητο καλοκαίρι.
Τις Πέμπτες 18 & 25 Ιουνίου
21.00- 23.00
Cosca
Πραμάντων 10, Κουκάκι
Τηλ. Κρατήσεων 210 9210229