Bild: Η μεγάλη μπλόφα από τις Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Bild: Η μεγάλη μπλόφα από τις Βρυξέλλες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πρελούδιο στη μεγάλη μπλόφα». Ετσι χαρακτηρίζει η Βild το... σκαμπιλάκι πουι έδωσε χθες ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην αρχή της μαραθώνιας ημέρας.

«Οι μαραθώνιες διαβουλεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας δεν είχαν αποτέλεσμα. Όλα ήταν μία μπλόφα. Μπλόφες, τεχνάσματα όλα αυτά τα ξέρουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες από τις προηγούμενες
ελληνικές κυβερνήσεις» γράφει η εφημερίδα.

Η Bild κάνει λόγο συγκεκριμένα για μπλόφα στο θέμα των συντάξεων και των ιδιωτικοποιήσεων. «Από την αρχή του ελληνικού δράματος για το χρέος- το 2010- όλες οι κυβερνήσεις υπόσχονται συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις-κατά την εφαρμογή τους, όμως ήταν ιδιαίτερα χλιαροί», γράφει και προσθέτει: «Το 2012 η ελληνική κυβέρνηση είχε υποσχεθεί ιδιωτικοποιήσεις, ύψους 50 δισεκατομμυρίων ευρώ με τα πραγματικά έσοδα να μην ξεπερνούν τα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bild Ζαν Κλοντ Γιούνκερ Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ