Ενας υπέροχος γάμος -Ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο που παντρεύτηκαν στη Μύκονο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενας υπέροχος γάμος -Ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο που παντρεύτηκαν στη Μύκονο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Μύκονο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την πανέμορφη καλή του Αμάντα Λαγκαδιανού ο διεθνής ποδοσφαιριστής Νίκος Καράμπελας.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το περασμένο Σάββατο, στις 8 το βράδυ στον Αγιο Σώστη. Φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού έδωσαν το παρόν και ευχήθηκαν στο ζευγάρι που έλαμπε από ευτυχία.

Η νύφη επέλεξε ένα μακρύ λευκό νυφικό με διαφάνειες και λευκά άνθη στα μαλλιά και έφθασε στην εκκλησία με τζιπ. Ενώ, ο γαμπρός την περίμενε εκεί από νωρίς μαζί με φίλους και συγγενείς που φορούσαν... λευκά καπέλα! Ανάμεσα στους καλεσμένους η Σταρ Ελλάς 2012 Βασιλική Τσιρογιάννη με τον αγαπημένο της και στενό φίλο του γαμπρού Θανάση Παπάζογλου, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με την οικογένειά του και ο Λουκάς Βύντρα με την οικογένειά του.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων πριν από 7 χρόνια. Η Αμάντα ακολούθησε τον ποδοσφαιριστή σε κάθε του μεταγραφή από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και μετά στην Ισπανία, συγκατοικώντας μαζί του και αποδεικνύοντας ότι είναι ο άντρας της ζωής της.

Βίντεο: Mykonos live tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ