Κρούση της Στεάουα στον Ολυμπιακό για Καραμάνο - iefimerida.gr

Κρούση της Στεάουα στον Ολυμπιακό για Καραμάνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Τάσο Καραμάνο θέλει να αποκτήσει η Στεάουα Βουκουρεστίου με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, όπως παρουσιάζει ο ρουμανικός Τύπος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Στεάουα Βουκουρεστίου έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρό της τον 24χρονο άσο που πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στον Ατρόμητο από τον Ολυμπιακό. Ο Τάσος Καραμάνος έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί ως αριστερός και δεξιός εξτρέμ αλλά και σαν φορ. Οι Ρουμάνοι τον θέλουν ως δανεικό για έναν χρόνο. Από την πλευρά του παίκτη πάντως δεν υπήρξε καμία επιβεβαίωση για αυτήν την εξέλιξη, παρότι ακόμα και οι Ρουμάνοι τον αναζήτησαν για κάποιο σχόλιο.

Ο Καραμάνος πάντως εφόσον δεν βρει μία θέση στο ερυθρόλευκο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα επιθυμούσε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε προκύψει ενδεχόμενο να βρισκόταν από τον Ιανουάριο στον Ρέντη ο παίκτης. Εν τέλει κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ενώ στην συνέχεια αν και είδε τον χρόνο συμμετοχής του στους Περιστεριώτες να μειώνεται, δεν δόθηκε σε άλλη ομάδα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ