Γκάμπριελ: Η Μέρκελ δεν θα επιτρέψει στους πλούσιους Ελληνες να φοροδιαφεύγουν - iefimerida.gr

Γκάμπριελ: Η Μέρκελ δεν θα επιτρέψει στους πλούσιους Ελληνες να φοροδιαφεύγουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μια συμφωνία που θα έχει ως στόχο τους «μη προνομιούχους» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της γερμανικής κυβέρνησης, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Μιλώντας στην Bild, ανέφερε: «Όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα, αλλά και η ελληνική κυβέρνηση πρέπει επιτέλους κάτι να κάνει. Αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρξει συμφωνία που θα προστατεύει τους μη προνομιούχους σε Ελλάδα και Γερμανία».

Παράλληλα, θέλοντας να μην αφήσει καμία πιθανότητα παρερμηνείας, επισήμανε: «Είμαι σίγουρος πως η κ. Μέρκελ δεν θα υπογράψει κάτι που θα επιτρέπει στους πλούσιους Έλληνες να συνεχίσουν να φοροδιαφεύγουν και οι φτωχοί να πληρώνουν γι' αυτούς. Τούτο ισχύει για τους αδύναμους πολίτες σε Ελλάδα και Γερμανία».

Ο κ. Γκάμπριελ επισήμανε πως το κόμμα του προσφέρει πλήρη υποστήριξη στις κινήσεις της Άνγκελα Μέρκελ για να υπάρξει συμβιβασμός και να αποφευχθούν περαιτέρω βάρη στους αδύναμους φορολογούμενους.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ