Τα μοναδικά φορέματα Βανδή και Ασλανίδου [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα μοναδικά φορέματα Βανδή και Ασλανίδου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαστράπτουσες εμφανίστηκαν οι δύο coaches του The Voice, Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Ασλανίδου, τραβώντας για ακόμα μία φορά τα βλέμματα.

Η υψηλή ραπτική κυριάρχησε, με τη Δέσποινα Βανδή να φοράει δύο δημιουργίες sur mesure από το σχεδιαστικό δίδυμο MI-RO, συνδυάζοντάς τες με χρυσά πέδιλα Versace. Το λουκ ολοκλήρωσε με μοναδικά κοσμήματα Serkos.

Τα μοναδικά φορέματα Βανδή και Ασλανίδου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Την εμφάνισή της επιμελήθηκε για μια ακόμη φορά η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, το μακιγιάζ της η Βάσω Νακοπούλου και τα μαλλιά της ο Βασίλης Στρατηγός.

Τα μοναδικά φορέματα Βανδή και Ασλανίδου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Τα μοναδικά φορέματα Βανδή και Ασλανίδου [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Μελίνα Ασλανίδου προτίμησε ένα λευκό κεντημένο με πέτρες maxi φόρεμα της σχεδιάστριας, Εφης Παπαϊωάννου. Το outfit συνδυάστηκε με πολύτιμα limited edition black diamonds by Kessaris κοσμήματα και ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin.

Τα μοναδικά φορέματα Βανδή και Ασλανίδου [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Την εμφάνισή της επιμελήθηκε ο ενδυματολόγος Dennis Kolpodinos, το μακιγιάζ της η make up artist Έλσα Πρωτοψάλτη, ενώ το χτένισμα της ο hairstylist Δημήτρης Σταματίου.

Τα μοναδικά φορέματα Βανδή και Ασλανίδου [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ