«Δεν υπάρχει κράτος, δεν μπορούμε να πάμε στα γραφεία μας» - iefimerida.gr

«Δεν υπάρχει κράτος, δεν μπορούμε να πάμε στα γραφεία μας»

Ανδρέας Λοβέρδος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξέσπασε ο υπουργός Υγείας Αντρέας Λοβέρδος στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, με αφορμή την κατάληψη του γραφείου του όπως και άλλων υπουργικών γραφείων από απεργούς: «Ξέρετε, ότι σήμερα δεν μπορούμε να πάμε στα γραφεία μας, ότι δεν υπάρχει, με τη λογική του σεβασμού στις κινητοποιήσεις, ελληνικό κράτος αυτή τη στιγμή, με την Τρόικα εδώ και τη χώρα να βρίσκεται εκεί που είναι;».

Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Αν δεν είχαμε Βουλή σήμερα, δεν θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου», επισημαίνοντας ότι: «ο σεβασμός στις κινητοποιήσεις είναι δημοκρατικό δικαίωμα, όμως, η παράλυση του κράτους, είναι η καλύτερη συνταγή και ο καλύτερος αγωγός της καταστροφής».

«Η Δημοκρατία πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί, αλίμονο αν παρασυρθούμε σε διακοπή λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών. Διακόψαμε τη λειτουργία του κράτους, δεν υπάρχει σήμερα δυνατότητα να δουλέψουμε. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να διακόπτει τη λειτουργία του κράτους.

Για όσους και για όσες είναι μια καλή μέθοδος λειτουργίας σε αυτή τη συγκυρία η διακοπή της λειτουργίας της δημοκρατίας και του κράτους, αυτοί να αναλάβουν και τις ευθύνες τους» συνέχισε ο κ. Λοβέρδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ