Λειτουργεί ξανά το αεροδρόμιο της Μυκόνου - Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στον αεροδιάδρομο - iefimerida.gr

Λειτουργεί ξανά το αεροδρόμιο της Μυκόνου - Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στον αεροδιάδρομο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστό παρέμεινε για περίπου 4 ώρες το αεροδρόμιο της Μυκόνου εξαιτίας της ακαταλληλότητας του αεροδιαδρόμου, προκαλώντας χάος στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

Οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν να κλείσουν τον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης μέχρι τις 19:00 για να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές στον αεροδιάδρομο, από τον οποίο είχε φύγει κομμάτι.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ενώ αεροσκάφος είχε λάβει θέση για απογείωση, τελικά φαίνεται να μην έλαβε έγκριση από τον Πύργο ελέγχου λόγω της ακαταλληλότητας του αεροδιαδρόμου.

Στο διάστημα αυτό ματαιώθηκαν δύο από τις έξι συνολικά πτήσεις προς τη Μύκονο, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον για όσο διάστημα παρέμεινε κλειστό το αεροδρόμιο ήταν προγραμματισμένες κι άλλες πτήσεις τσάρτερ από το εξωτερικό, οι οποίες στην πλειονότητά τους μετακινήθηκαν χρονικά για μετά τις 6 μ. μ, βάσει του αρχικού «ΝΟΤΑΜ» που εκδόθηκε από την ΥΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροδρόμιο Μυκόνου κλειστό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ