Τετ α τετ Ολάντ - Ρέντσι με θέμα την Ελλάδα - iefimerida.gr

Τετ α τετ Ολάντ - Ρέντσι με θέμα την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Φρανσουά Ολάντ και Ματέο Ρέντσι θα συζητήσουν το ζήτημα της Ελλάδας, στο περιθώριο των εγκαινίων του γαλλικού περιπτέρου στην EXPO του Μιλάνου, όπως αναφέρεται από το γαλλικό Προεδρικό Μέγαρο.

«Η συζήτηση θα αφορά κυρίως την προετοιμασία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 25ης και 26ης Ιουνίου και τα θέματα της επικαιρότητας, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα», έγινε σήμερα γνωστό από το περιβάλλον του Φρανσουά Ολάντ.

Η συνάντηση των δύο ηγετών θα πραγματοποιηθεί μια μέρα πριν από την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των χωρών-μελών της Ευρωζώνης, που θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας στην προσπάθεια να βρεθεί μία λύση στο ζήτημα της Ελλάδας.

Χθες Παρασκευή, στη διάρκεια μιας περιφερειακής συνόδου κορυφής στην Μπρατισλάβα, ο Ολάντ ζήτησε «να γίνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να υπάρξει ένας συμβιβασμός για την Ελλάδα».

Πριν από τη συνάντησή του με τον Ρέντσι, ο Ολάντ θα εγκαινιάσει μαζί του το περίπτερο της Γαλλίας στην Παγκόσμια Έκθεση του Μιλάνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ