Τροικα: «Πιθανή αλλα ...όχι σιγουρη η έκτη δόση για την Ελλάδα» - iefimerida.gr

Τροικα: «Πιθανή αλλα ...όχι σιγουρη η έκτη δόση για την Ελλάδα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Τρόικα πιθανότατα θα εγκρίνει την εκταμίευση της 6ης δόσης για την Ελλάδα, ωστόσο η Αθήνα δεν πρέπει να το θεωρεί αυτό ως δεδομένο αλλά να δείξει ότι θα εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις», φέρεται να δήλωσε στο Reuters υψηλόβαθμο στέλεχος της Τρόικα.

Οπως σημείωσε χαρακτηριστικα, «σημειώνουμε πρόοδο, αλλά αργή. Ο βασικός λόγος γι' αυτό είναι ότι η Ελληνική κυβέρνηση χρειάζεται περισσότερο χρόνο», είπε το στέλεχος της Τρόικα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ενώ συνέχισε: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κλείσει κάποιο από τα κεφάλαια».

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για τοι ενδεχόμενο να μην εγκριθεί η επόμενη δόση των 8 δισ. ευρώ για την Ελλάδα, ο ίδιος απάντησε: «Πάντα υπάρχει αυτός ο κίνδυνος. Δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ