Ο Παναθηναϊκός «κυνηγά» τον Ολυμπιακό - Εστειλε το φάκελο στην UEFA - iefimerida.gr

Ο Παναθηναϊκός «κυνηγά» τον Ολυμπιακό - Εστειλε το φάκελο στην UEFA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν σχεδόν δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα καθόταν με σταυρωμένα χέρια, απλά να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Οι πράσινοι έστειλαν στην UEFA το φάκελο με όλα τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, μια ημέρα με την απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ειδικό ανακριτή κατά της διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη.

Μετά και τους περιοριστικούς όρους που επιβλήθηκαν την Πέμπτη στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το φάκελο που ετοίμαζε εδώ και αρκετές εβδομάδες, στέλνοντάς τον στην UEFA. Οι «πράσινοι» όλο αυτό το διάστημα έστελναν φακέλους στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και σήμερα η ΟΥΕΦΑ έχει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, ολοκληρωμένο τον φάκελο στα χέρια της.

Όπως είναι λογικό, η κίνηση αυτή του Παναθηναϊκού αναμένεται να «τρέξει» τις όποιες εξελίξεις σχετικά με την εμπλοκή της ΟΥΕΦΑ και τις πιθανές τιμωρίες που ενδέχεται να επιβάλλει στις ομάδες που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Να υπενθυμίσουμε πως αξιωματούχος της ομοσπονδίας αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα για να ενημερωθεί δια ζώσης από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρέαδη!

Αυτό φυσικά που κυνηγά ο Παναθηναϊκός είναι η UEFA να αποκλείσει τον Ολυμπιακό προκειμένου να πάρουν οι πράσινοι την απευθείας θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ