Πωλητήριο σε Παπασταθόπουλο - Αρσεναλ και Βόλφσμπουργκ τα πρώτα φαβορί - iefimerida.gr

Πωλητήριο σε Παπασταθόπουλο - Αρσεναλ και Βόλφσμπουργκ τα πρώτα φαβορί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε ότι ήθελε να ενισχύσει την άμυνά του, πίεσε όσο μπορούσε και τελικά κατάφερε να αποκτήσει έναντι 10 εκ. ευρώ τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Κλοπ όμως στην Ντόρμτουντ δεν υπάρχει πλέον και ο νέος τεχνικός φαίνεται ότι δεν υπολογίζει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος είναι ο διάδοχος του Κλοπ, θέλει να στηριχθεί στους Σούμποτιτς, Χούμελς και Γκίντερ για το κέντρο της άμυνας, ανανεώνοντας μάλιστα πρόσφατα και το συμβόλαιο του πρώτου. Αυτό σημαίνει ότι ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός θα αποτελεί 4η επιλογή στα πλάνα του Τούχελ, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της χρονιάς και ο τεχνικός των Βεστφαλών, τοποθέτησε τον «Sokratis» στην λίστα των υπό μεταγραφή παικτών. Το ποσό που ζητάει η Ντόρμτουντ φτάνει τα 18 εκ. ευρώ όμως φαίνεται ότι θεωρείται μικρό αν ληφθεί υπόψη το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν άμεσα Αρσεναλ και Βόλφσμπουργκ. Οι «κανονιέρηδες» ποτέ δεν θα έλεγαν «όχι» σε μια καλή λύση στα μετόπισθεν όπου συχνά-πυκνά άλλωστε αντιμετωπίζουν πρόβλημα ενώ η Βόλφσμπουργκ μετά την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε και ενόψει των υποχρεώσεών της και στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

Το δεδομένο είναι πως για τον 27χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό, η Ντόρτμουντ θα δεχθεί πολλές προτάσεις και μάλιστα από ομάδες που θεωρούνται πρωταγωνίστριες στα πρωταθλήματά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ