Formula 1: Γλίτωσε από θαύμα το αφεντικό της Ferrari [εικόνες] - iefimerida.gr

Formula 1: Γλίτωσε από θαύμα το αφεντικό της Ferrari [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φελίπε Μάσα έτρεξε για λογαριασμό της Ferrari από το 2006 έως το 2013 και έκανε αρκετούς φίλους όμως στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά λίγο έλεψε να αποβεί μοιραίος χωρίς φυσικά δική του ευθύνη.

Ολα συνέβησαν μέσα στα πιτς όταν το νέο αφεντικό της Ferrari Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, δεν ήταν προσεκτικός και προσπάθησε να περάσει μπροστά από το δρόμο στο pit-stop για να φτάσει στο γκαράζ της ομάδας του. Εκείνη την ώρα όμως βρισκόταν σε κίνηση ο Φελίπε Μάσα με την ομάδα της Red Bull, ο οποίος είδε ξαφνικά μπροστά του τον Αριβαμπένε και «έπεσε» στα φρένα προκειμένου να μην τον χτυπήσει. Ευτυχώς για τον τελευταίο, τα αντανακλαστικά του Μάσα ήταν εκπληκτικά και τελευταία στιγμή απέφυγε τη σύγκρουση με τον Αριβαμπένε να σηκώνει το χέρι του και να ζητάει συγγνώμη από τον πιλότο της F1.

Formula 1: Γλίτωσε από θαύμα το αφεντικό της Ferrari [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Formula 1: Γλίτωσε από θαύμα το αφεντικό της Ferrari [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ferrari Red Bull GRAND PRIX
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ