H UEFA στέλνει απεσταλμένο στην Ελλάδα - Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις - iefimerida.gr

H UEFA στέλνει απεσταλμένο στην Ελλάδα - Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται όσον αφορά Ολυμπιακό, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο.

Η παρουσία στελεχών των τριών ομάδων στις δικαστικές εξελίξεις που αφορούν το ελληνικό ποδοσφαίρο, δεν αφήνει ανεπηρέαστη την UEFΑ, η οποία πάντα παρακολουθεί στενά τέτοιου είδους ζητήματα. Αυτό απάντησε και σε ερώτημα της ιστοσελίδας gazzetta.gr, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομοσπονδίας μέσω της διεύθυνσης των media. «Παρακολουθούμε τις υποθέσεις στενά, από κοντά, αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο αυτή τη στιγμή» ενώ σε ερώτημα για ποιο λόγο δεν κάνει σχόλιο επί των εξελίξεων, η απάντηση ήταν «Επειδή οι έρευνες είναι ακόμη σε εξέλιξη και δεν έχουν καταλήξει σε τελικά συμπεράσματα και αποφάσεις».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν από την Ελβετία, η UEFA θα επανεξετάσει το φάκελο του Αστέρα Τρίπολης αφού το όνομα του Μποροβήλου βρίσκεται στο σκάνδαλο «koriopolis» του 2011 ενώ αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα άνθρωπος της ομοσπονδίας προκειμένου να έχει επαφές με τον ειδικό ανακριτή κατά της διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Εκτός βέβαια από την UEFA, η οποία σε αυτές τις περιπτώσεις λειτουργεί από μόνη της αλλά ποτέ δεν αποβάλλει μια ομάδα αν δεν είναι 100% σίγουρη ότι αυτή δεν θα δικαιωθεί στο CAS, υπάρχει και η απόφαση του Παναθηναϊκού να στείλει φάκελο των τελευταίων γεγονότων στην UEFA αφού είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο συμφέρον αυτή την στιγμή σε περίπτωση που υπάρξει τροποποίηση στις ελληνικές συμμετοχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ UEFA Ολυμπιακός Αστέρας Τρίπολης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ