Ο Ολυμπιακός θέλει Νέτο και ο ΠΑΟΚ Μεξές - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός θέλει Νέτο και ο ΠΑΟΚ Μεξές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νέους προπονητές πια πορεύονται ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ με τις διοικήσεις των δύο ομάδων να είναι αποφασισμένες να δώσουν χρήματα για μεταγραφές.

Ο Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό μέχρι και την 1η Ιουλίου θα είναι στην Ελλάδα και για την ενίσχυση της άμυνας των Πειραιωτών έχει θέσει ως μεγάλο στόχο τον Νέτο της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο Νέτο είχε απασχολήσει και πέρσι τον Ολυμπιακό στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όταν αναζητούσε εναγωνίως έναν στόπερ για να καλύψει το κενό που είχε μείνει μετά το τέλος της καριέρας του Αμπιντάλ. Ωστόσο, η περίπτωσή του ήταν δύσκολη και έτσι δεν προχώρησε. Τώρα όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά και σαφώς το ενδεχόμενο να αποκτηθεί από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είναι μεγαλύτερο.

Ήδη από χθες υπήρξαν φήμες στη Ρωσία ότι ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει έναν δίαυλο επικοινωνίας με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έτσι ώστε όταν κριθεί ότι πρέπει, να κάνει την κίνησή του για να τον αποκτήσει.

Τα μεταγραφικά ζητήματα στον ΠΑΟΚ κατέχουν κύρια θέση στις συζητήσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον Φρανκ Άρνεσεν το τελευταίο διάστημα και στη λογική ότι η ομάδα πρέπει να αποκτήσει και κάποια ονόματα «κράχτες», έπεσε στο τραπέζι των συνομιλιών τους και το όνομα του Φιλίπ Μεξές.

Ο Γάλλος αμυντικός μένει ελεύθερος από τη Μίλαν, η οποία πάντως του έχει κάνει πρόταση με μειωμένες απολαβές σε σχέση με αυτές που είχε και η περίπτωση δεν θα περάσει απαρατήρητη από τα υψηλά κλιμάκια του ΠΑΟΚ. Κανείς δεν ξέρει αν τελικά γίνει κρούση στον 33χρονο αμυντικό, καθώς το κασέ του ξεπερνά το 1.500.000 ευρώ ετησίως, αλλά όμως είναι βέβαιο ότι έγινε συζήτηση και πάνω στη λογική της μεταγραφής που έκανε ο Παναθηναϊκός, αποκτώντας τον Εσιέν.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νετο Ζενίτ Ολυμπιακός μεξες ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ