Οι ατυχείς παρομοιώσεις θα βάλουν σε μπελάδες τον Τζόνι Ντεπ - iefimerida.gr

Οι ατυχείς παρομοιώσεις θα βάλουν σε μπελάδες τον Τζόνι Ντεπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οργή των οργανώσεων κατά της σεξουαλικής βίας έχει προκαλέσει ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ, μετά τη δήλωσή του ότι όταν κάνει μια φωτογράφηση, αισθάνεται σαν να τον βιάζουν.

Ο 48χρονος πρωταγωνιστής των ταινιών «Πειρατές της Καραϊβικής», ο οποίος είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στον κόσμο, έκανε τη σχετική δήλωση σε συνέντευξή του στο περιοδικό Vanity Fair.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «όταν κάνεις μια φωτογράφηση, νιώθεις σαν να σε βιάζουν κατά κάποιο τρόπο. Είναι πολύ περίεργο». Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί αλλά πρόσθεσε ότι «όποτε έχεις μια φωτογράφηση ή κάτι τέτοιο, νιώθεις απλώς ηλίθιος. Είναι μια χαζή διαδικασία».

Η αντίδραση πολλών οργανώσεων κατά της σεξουαλικής βίας ήταν άμεση, με εκπροσώπους τους να δηλώνουν ότι ίσως ο Τζόνι θα έπρεπε να παραστεί σε συναντήσεις ανθρώπων που έχουν υποστεί ένα πραγματικό βιασμό, ώστε να ακούσει αληθινές ιστορίες και να καταλάβει την τεράστια διαφορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ