Λοβέρδος: Κίνδυνος διχασμού και Grexit από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - Δεν θα τους αφήσει ο λαός - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Κίνδυνος διχασμού και Grexit από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - Δεν θα τους αφήσει ο λαός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια διαφορετική ερμηνεία των διαδηλώσεων στο Σύνταγμα, μια υπέρ της ρήξης με τους δανειστές την Τετάρτη και μια την Πέμπτη το βράδυ υπέρ της παραμονής στο ευρώ, έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε τον κίνδυνο διχασμού.

«Κόσμος χθες στο Σύνταγμα. Της μισής Ελλάδας όπως την χώρισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Πολύς κόσμος και σήμερα. Η άλλη Ελλάδα. Κίνδυνος διχασμού» ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και αμέσως μετά: «Χώρισαν την Ελλάδα στη μέση. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Ο κ. Τσίπρας απέτυχε. Πρέπει να το ξανασκεφτεί. Λίγες μέρες έμειναν ακόμη».

Λοβέρδος: Κίνδυνος διχασμού και Grexit από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - Δεν θα τους αφήσει ο λαός | iefimerida.gr 0

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επεσήμανε ακόμη πως ο κίνδυνος Grexit είναι ολοφάνερος και προειδοποίησε πως δεν θα αφήσει ο λαός όσους προετοιμάζουν τέτοια λύση.

«Εδώ κ ημέρες υπογραμμίζω πως η Ελλάδα με τον κ. Τσίπρα είναι σε τροχιά Grexit. Καταφάνερος κίνδυνος. Σήμερα υπουργοί δημόσια το βλέπουν ως λύση. Να ξέρουν όλοι αυτοί που μιλούν για δυσκολίες λίγων μηνών κ μετά «ευκολίες», προετοιμάζοντας τον λαό για Grexit. Δεν θα τους αφήσει ο λαός».

Λοβέρδος: Κίνδυνος διχασμού και Grexit από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - Δεν θα τους αφήσει ο λαός | iefimerida.gr 1

Υπογράμμισε, τέλος πως πέρασε «άλλη μια μέρα σπαταλημένη κι ο λογαριασμός ανεβαίνει» για να καταλήξει: «Το πείραμα του κ. Τσίπρα αποτυγχάνει. Οι μέρες λιγοστεύουν. Η οικονομία βουλιάζει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρέας Λοβέρδος ΣΥΡΙΖΑ grexit ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ