Ολοκληρώθηκε μετά από 7 ώρες η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη - Αναμονή για τις αποφάσεις - iefimerida.gr

Ολοκληρώθηκε μετά από 7 ώρες η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη - Αναμονή για τις αποφάσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από σχεδόν επτά ώρες, ολοκληρώθηκε η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ειδικό ανακριτή κατά της διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε στην Ευελπίδων λίγο μετά τις 07:00 το πρωί, συνοδευόμενος μεταξύ άλλων και από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββα Θεοδωρίδη. Λίγο πριν τις 07:30 πέρασε την πόρτα του γραφείου του ανακριτή έχοντας δίπλα του, τους δύο δικηγόρους του, Βασίλη Δημακόπουλο και Θανάση Βαρλάμη. Η απολογία του προέδρου του Ολυμπιακού, ο οποίος κατηγορείται για 5 κακουργήματα, κράτησε περισσότερες από επτά ώρες, και κατά τη διάρκειά της έγιναν σύμφωνα με πληροφορίες δύο διαλείμματα.

Εντός της επόμενης μιας ώρας ο ανακριτής από κοινού με τον εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων θα αποφασίσουν αν θα επιβληθούν περιοριστικοί όροι και ποιοι θα είναι αυτοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ