Μοσκοβισί: Θα είναι δύσκολο το Eurogroup -Πιθανή η λύση - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: Θα είναι δύσκολο το Eurogroup -Πιθανή η λύση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δίχως να δηλώνει αισιόδοξος ή απαισιόδοξος, ο Γάλλος Επίτροπος Οικονομίας, Πιέρ Μοσκοβισί, προσερχόμενος στο χώρο που θα διεξαχθεί το Eurogroup στο Λουξεμβούργο, έκανε λόγο για δύσκολη συνεδρίαση.

«Θα είναι ένα δύσκολο Eurogroup, αλλά η λύση μπορεί να βρεθεί, ακόμη και την ύστατη ώρα, εάν υπάρξει ψυχραιμία και πολιτική βούληση. Η μπάλα παραμένει πάντα στο γήπεδο της Ελλάδας».

Για να συμπληρώσει, «Οι αγορές μας βλέπουν και το πρόγραμμα της Ελλάδας ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Η λύση δεν είναι μόνο πιθανή, αλλά και επιθυμητή».

Από την μεριά του ο Βέλγος ΥΠΟΙΚ, Γιόχαν βαν Όβερτβελντ ρωτήθηκε για το αν τον ανησυχεί ένα Grexit για να απαντήσει λακωνικά: «Υπάρχει κάποιος που δεν ενδιαφέρεται; Θα δούμε τι προτάσεις θα φέρουν οι Έλληνες στο τραπέζι. Δεν ξέρω τι θα μας παρουσιάσει ο κ. Βαρουφάκης. Αν είναι λογικά αυτά που θα μας προτείνει, τότε θα τα συζητήσουμε».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιερ Μοσκοβισί Eurogroup grexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ