Συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ - Εφτασε Θεσσαλονίκη για να υπογράψει - iefimerida.gr

Συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ - Εφτασε Θεσσαλονίκη για να υπογράψει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ιγκόρ Τούντορ είναι ο εκλεκτός. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Αρνεσεν συμφώνησε με τον Κροάτη προπονητή και αυτός έφτασε νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Από το ρεπορτάζ, το οποίο επιβεβαιωνόταν και από τους Κροάτες, είχε προκύψει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ιγκόρ Τούντορ και τελικά το «φλερτ» εξελίχθηκε σε «γάμο». Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και ο Κροάτης θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου του βορρά στη νέα εποχή υπό την επίβλεψη του Φρανκ Άρνεσεν. Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου με τον 37χρονο πρώην αστέρα της Γιουβέντους, ο οποίος θα επιστρέψει στο Σπλιτ προφανώς για προσωπικούς λόγους και στη συνέχεια θα εγκατασταθεί μόνιμα στην ελληνική πόλη για να αναλάβει το χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ, μαζί με τον Δανό αθλητικό διευθυντή. Αυτό που μένει να καθοριστεί φυσικά είναι και το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή του ο Τούντορ.

Συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ - Εφτασε Θεσσαλονίκη για να υπογράψει | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιγκορ τουντορ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ