Νέα παρέμβαση Λιου: Πιέζουμε για μία γρήγορη συμφωνία - iefimerida.gr

Νέα παρέμβαση Λιου: Πιέζουμε για μία γρήγορη συμφωνία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ελληνικό ζήτημα αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου,καταθέτοντας σε Επιτροπή του Κογκρέσου, τονίζοντας πως τα «εξωτερικά σοκ μπορούν να διαταράξουν τις ΗΠΑ».

«Συνεχίζουμε να πιέζουμε για μια γρήγορη συμφωνία ώστε η Ελλάδα να είναι σε θέση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της», δήλωσε ο Λιου . δήλωσε ο ΥΠΟΙΚ στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, προσθέτοντας πως «με την παγκοσμιοποίηση των χρηματοπιστωτικών αγορών όπως την γνωρίζουμε σήμερα, τα εξωτερικά σοκ έχουν τη δυνατότητα να διαταράξουν την οικονομική σταθερότητα των ΗΠΑ»

Ο Αμερικανός υπουργός έφερε ως παράδειγμα την Ελλάδα όπου «οι διαπραγματεύσεις και ο δρόμος προς μια συμφωνία είναι σύνθετοι και γεμάτοι με προκλήσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζακ Λιου συμφωνία ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ