Κάζιμιρ: Να σταματήσουν οι Ελληνες τις ανάρμοστες επιθέσεις σε εταίρους -Δεν υπάρχει «Ψυχρός πόλεμος» - iefimerida.gr

Κάζιμιρ: Να σταματήσουν οι Ελληνες τις ανάρμοστες επιθέσεις σε εταίρους -Δεν υπάρχει «Ψυχρός πόλεμος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χρόνος επαρκεί για ένα «θαύμα», όπως χαρακτήρισε ο Πίτερ Κάζιμιρ τη συμφωνία, αλλά ζήτησε από τους Ελληνες να σταματήσουν τις «ανάρμοστες επιθέσεις» στους διεθνείς εταίρους.

Ο υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας έκανε παρέμβαση μέσω Twitter και με διαδοχικές αναρτήσεις του.

«Δεν υπάρχει ''Ψυχρός πόλεμος'' ανάμεσα στην Ελλάδα και τους διεθνείς δανειστές. Είναι λεκτική διαμάχη για το πώς θα εφαρμοστούν οι κανόνες», έγραψε αρχικά ο Πίτερ Κάζιμιρ. «Είναι κρίσιμο να αφήσουμε πίσω την πολιτική και να επιστρέψουμε στην ουσία: την οικονομία και τη βιωσιμότητα», συνέχισε.

Ο Σλοβάκος πάντως εξέφρασε την αισιοδοξία ότι «Ακόμη έχουμε μερικές ημέρες για να γίνει το θαύμα με την Ελλάδα. Μία συμφωνία που θα οδηγούσε σε κατάληξη του προγράμματος ή επέκταση», ενώ διεμήνυσε πως «Η κριτική μας έχει στόχο την κυβέρνηση στην Ελλάδα και όχι τον ελληνικό λαό. Οι Ελληνες αξιωματούχοι πρέπει να σταματήσουν τις ανάρμοστες επιθέσεις σε διεθνές εταίρους».

Κάζιμιρ: Να σταματήσουν οι Ελληνες τις ανάρμοστες επιθέσεις σε εταίρους -Δεν υπάρχει «Ψυχρός πόλεμος»  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πίτερ Κάζιμιρ Ψυχρός Πόλεμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ