Ενα απίστευτο ρεκόρ πέτυχε ο Λεμπρόν Τζέιμς στους τελικούς του ΝΒΑ [εικόνα] - iefimerida.gr

Ενα απίστευτο ρεκόρ πέτυχε ο Λεμπρόν Τζέιμς στους τελικούς του ΝΒΑ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν κατάφερε να βοηθήσει τους Κλίβελαντ Καβαλίερς να κατακτήσουν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο ΝΒΑ όμως πέτυχε ένα ρεκόρ που πού δύσκολα θα σπάσει τα επόμενα χρόνια.

Ο «Βασιλιάς» έπαιζε ουσιαστικά μόνος του απέναντι στους Γουόριορς και στα έξι παιχνίδια. Εδειχνε ασταμάτητος από τους αντιπάλους του όμως αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να κατακτήσει με τους Καβαλίερς τον τίτλο του πρωταθλητή. Ωστόσο αυτό που πέτυχε αποτελεί αναμφίβολα ένα προσωπικό παράσημο, το οποίο δύσκολα θα πάρει άλλος παίκτης.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ολοκλήρωσε τους τελικούς έχοντας κατά μέσο όρο 35.8 πόντους, 13.3 ριμπάουντ και 8.8 ασίστ και έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία των Τελικών του ΝΒΑ που τελειώνει τη σειρά ως ο πρώτος στις τρεις βασικές κατηγορίες κι από τις δύο ομάδες! Εστω και αν αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να στεφθεί πρωταθλητής, ήταν σίγουρα εντυπωσιακό.

Ενα απίστευτο ρεκόρ πέτυχε ο Λεμπρόν Τζέιμς στους τελικούς του ΝΒΑ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λεμπρόν Τζέιμς NBA ρεκόρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ