Πανελλαδικές 2015: Ξεκίνησαν με Αγγλικά τα ειδικά μαθήματα - iefimerida.gr

Πανελλαδικές 2015: Ξεκίνησαν με Αγγλικά τα ειδικά μαθήματα

(ICONPRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησαν πάλι οι πανελλαδικές εξετάσεις για ειδικά μαθήματα σήμερα το πρωί, με τους υποψηφίους να εξετάζονται στο μάθημα των Αγγλικών.

Σειρά έχουν το Ελεύθερο Σχέδιο, αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή το Γραμμικό Σχέδιο, ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γαλλικών και των Ισπανικών.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας είναι προγραμματισμένες οι εξετάσεις Αρμονίας (Δευτέρα, 22/6) και Ελέγχου Μουσικών Ικανοτήτων (Τρίτη, 23/6). Το πρόγραμμα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 24/6, με την εξέταση στα Γερμανικά και τα Ιταλικά.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, τα αποτελέσματα των πανελλαδικών αναμένεται να βγουν την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την υποβολή μηχανογραφικού, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί από τους υποψηφίους μέχρι και την Τρίτη, 7 Ιουλίου. Οι βάσεις των σχολών αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι βάσεις αναμένεται να πέσουν περί τα 1.000 μόρια φέτος, λόγω του βαθμού δυσκολίας σε συγκεκριμένα μαθήματα κατεύθυνσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ