Στέλνουν τον Μορένο στον Παναθηναϊκό οι Πορτογάλοι - iefimerida.gr

Στέλνουν τον Μορένο στον Παναθηναϊκό οι Πορτογάλοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκεί που ο Παναθηναϊκός επικεντρωνόταν στην προσπάθεια απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού, δημοσίευμα της πορτογαλικής «Record» στέλνει τον Ερικ Μορένο στον Παναθηναϊκό.

Ο Κολομβιανός επιθετικός της Μπράγκα αγωνίστηκε φέτος δανεικός στον Παναιτωλικό και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις πετυχαίνοντας έξι γκολ σε 17 συμμετοχές με την ομάδα του Αγρινίου. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Πορτογαλία και όπως σημειώνει ο Τύπος της χώρας, η Μπράγκα δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει δανεικό για έναν ακόμη χρόνο. Στην πορτογαλική ομάδα ανήκει από το 2014 χωρίς να έχει πάρει όμως πολλές συμμετοχές. Ωστόσο η είδηση δεν επιβεβαιώνεται από τους πράσινους αλλά δεν αποκλείεται να έχουν στο μυαλό τους τον Μορένο σε περίπτωση που φτάσει τελικά στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση για τον Νίκο Καρέλη από ομάδα του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ερικ μορενο Παναθηναϊκός Μπράγκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ