Περιμένει τον Μάρκο Σίλβα ο Ολυμπιακός - Καθυστερεί τις μεταγραφικές κινήσεις - iefimerida.gr

Περιμένει τον Μάρκο Σίλβα ο Ολυμπιακός - Καθυστερεί τις μεταγραφικές κινήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηρεμία φαίνεται να επικρατεί στον Ολυμπιακό όσον αφορά την περίπτωση του Μάρκο Σίλβα. Ο 37χρονος Πορτογάλος τεχνικός προσπαθεί μέσω των δικηγόρων του να λύσει το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στη συνέχεια να υπογράψει στους ερυθρόλευκους για να τρέξουν παράλληλα και τα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο Σίλβα αν είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ, είδε την ομάδα του να προσλαμβάνει τον Ζορζ Ζέσους στη θέση του ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένος να μη διεκδικήσει τα υπόλοιπα χρήματα του συμβολαίου του. Εκεί οφείλεται και η καθυστέρηση μέχρι στιγμής στην υπογραφή της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών και κατ' επέκταση η πρόσληψή του από τον Ολυμπιακό. Στους νταμπλούχους πάντως δεν υπάρχει ανησυχία για την έκβαση της υπόθεσης ωστόσο είναι δεδομένο ότι όσο θα καθυστερεί η πρόσληψη προπονητή, τόσο θα καθυστερεί και η απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σύμφωνα με τον βουλγαρικό Τύπο είναι «κλεισμένος» ωστόσο ο Ολυμπιακός θέλει να αποσπάσει και το τυπικό «οκ» του νέου τεχνικού. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει αλλαγή της τελευταίας στιγμής και αντί του Μπερμπάτοφ να αποκτηθεί ο Ζόνατας από την Έλτσε αφού ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την ελληνική ομάδα. Από εκεί και πέρα, αυτό το καλοκαίρι φαίνεται ότι δεν θα υπάρξουν ηχηρές αποχωρήσεις. Το ενδιαφέρον των Βαλένθια και Ιντερ για τον Ρομπέρτο, εξασθένησε και όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αναγκαστεί να βγει στην αγορά για να αγοράσει και βασικό τερματοφύλακα. Ωστόσο η θέση του στόπερ είναι αυτή που καίει αυτή την στιγμή, εκτός από αυτή του επιθετικού. Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι ο Σιανί της Λάτσιο είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό απ' ότι στον Παναθηναϊκό ενώ θεωρούν δεδομένο ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα ανήκει στους λατσιάλι από την 30η Ιούνη κι έπειτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός προπονητής μαρκο σιλβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ