Η ΑΕΚ παρέλαβε τις αποφάσεις του ΣτΕ και πάει στο ΥΠΑΠΕΝ - iefimerida.gr

Η ΑΕΚ παρέλαβε τις αποφάσεις του ΣτΕ και πάει στο ΥΠΑΠΕΝ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν λίγες ημέρες η ΑΕΚ ενημερώθηκε επίσημα ότι το ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και των 17 πολιτών κατά της «Αγιάς Σοφιάς».

Απο σήμερα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έχει στα χέρια της τις καθαρογραμμένες και τελεσίδικες αποφάσεις, με τις οποίες απορρίπτονται οι δύο αιτήσεις (του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και των «17») για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Διαδικασία τυπική, αλλά εξόχως σημαντική για να απελευθερωθούν οι διαδικασίες.

Ηδη, στην ΑΕΚ ετοιμάζονται ώστε αύριο πρωί πρωί να καταθέσουν τις δύο αποφάσεις στο ΥΠΕΠΑΝ, ώστε να συμπληρωθεί ο φάκελος για την οικοδομική άδεια. Είναι το τελευταίο έγγραφο που απέμενε για την ηγεσία του Υπουργείου, ώστε να εγκρίνει την άδεια της ΑΕΚ και να προχωρήσει τις διαδικασίες. Από τη στιγμή που το θέμα θα περάσει από τον Υπουργό, θα δοθεί προς δημόσια διαβούλευση και έπειτα η ΑΕΚ θα πάρει στα χέρια της την πολυπόθητη οικοδομική άδεια.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ έχει κλείσει τον Βάργκας από την Βενεζουέλα (έβγαλε... μάτια χθες βράδυ στο Κόπα Αμέρικα) και ήδη θεωρείται παίκτης της, ενώ μια... ανάσα από την επιστροφή είναι και ο Ράφικ Τζιμπούρ που φεύγει από το ΑΠΟΕΛ.

Τέλος, την επόμενη εβδομάδα η ΠΑΕ θα βγάλει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου που θα βρει την ΑΕΚ ξανά στην Super League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ