Επίσημη πρόταση Παναθηναϊκού σε Σλούκα - Διετές συμβόλαιο με απολαβές 1,6 εκ. ευρώ - iefimerida.gr

Επίσημη πρόταση Παναθηναϊκού σε Σλούκα - Διετές συμβόλαιο με απολαβές 1,6 εκ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ημέρα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Κώστα Σλούκα με συνολικές απολαβές 1,6 εκ. ευρώ.

Την αντεπίθεση προσπαθεί να αρχίσει από νωρίς ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχασε τα σκήπτρα φέτος από τον Ολυμπιακό. Μόλις λίγες ώρες μετά τον 3ο και τελευταίο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος, οι πράσινοι έκαναν επίσημη πρόταση στον μάνατζερ του Κώστα Σλούκα για την απόκτηση του παίκτη με τις ετήσεις απολαβές του προτεινόμενου συμβολαίου να αγγίζουν τις 800,000 ευρώ.

Ο Σλούκας δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί αλλά και να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος περιμένει πλέον την απάντηση του διεθνούς γκαρντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ