Eκκληση Ολάντ στην Ελλάδα: Eπιστρέψτε άμεσα στις διαπραγματεύσεις - iefimerida.gr

Eκκληση Ολάντ στην Ελλάδα: Eπιστρέψτε άμεσα στις διαπραγματεύσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το χθεσινοβραδινό ναυάγιο των Βρυξελλών, ο Γάλλος πρόεδρος παρενέβη σήμερα με μια δήλωση που δείχνει πως ο χρόνος έχει σχεδόν τελειώσει.

Ο Φρανσουά Ολαντ δήλωσε πως δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος και πως η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στις συνομιλίες το ταχύτερο δυνατόν. Οι δηλώσεις έγιναν στο περιθώριο του Paris Air Show και έχουν ως εξής: «Φτάσαμε σε μια χρονική φάση που μπορεί να γίνει ταραχώδης αν δεν φτάσουμε σε συμφωνία... Ας μην χάσουμε άλλο χρόνο, ας ξαναρχίσουμε τις συνομιλίες το ταχύτερο δυνατόν.»

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γάλλος Πρόεδρος έκανε ουσιαστικά λογοπαίγνιο εκμεταλλευόμενος το χώρο που έκανε τις δηλώσεις - στο μεγάλο σόου της Γαλλίας με πρωταγωνιστές τα αεροπλάνα- προειδοποιώντας πως η Ευρώπη θα δεχθεί αναταράξεις (turbulance) αν δεν επιτευχθεί άμεσα συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και εταίρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ