Επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός για Μάρκο Σίλβα - Αυτός είναι ο πιθανός νέος προπονητής των ερυθρόλευκων - iefimerida.gr

Επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός για Μάρκο Σίλβα - Αυτός είναι ο πιθανός νέος προπονητής των ερυθρόλευκων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ξαφνικά έκπληξη. Ενα όνομα, το οποίο δεν ήταν μέσα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού φαντάζει αυτή την στιγμή ως το επικρατέστερο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των ερυθρόλευκων αφού η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Πορτογάλο Μάρκο Σίλβα.

Ο 37χρονος πρώην τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Ολυμπιακού και ο επικρατέστερος αυτή την στιγμή για να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου. Το ρεπορτάζ του πορτογαλικού Τύπου, επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι οι ερυθρόλευκοι λέγοντας πάντως πως ακόμα υπάρχει αρκετός δρόμος μέχρι τη συμφωνία. Ο Μάρκο Σίλβα καθοδήγησε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην κατάκτηση του Κυπέλλου και έμεινε 3ος στο πρωτάθλημα ενώ μετείχε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την επόμενη σεζόν αντικαταστάθηκε από τον Ζορζ Ζέσους και το όνομά του μπήκε στη λίστα του Ολυμπιακού αφού συγκεντρώνει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία που έψαχναν σε έναν προπονητή οι νταμπλούχοι. Ο Σίλβα είναι λάτρης του 4-3-3 σαν κλασικός Πορτογάλος ενώ ένα από τα προβλήματα που υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πως τυπικά δεν έχει λυθεί ακόμα το συμβόλαιό του με τη διοίκηση της Σπόρτινγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαρκο σιλβα Ολυμπιακός προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ